Web Analytics Made Easy - Statcounter

به طورکلی در طی دو هفته گذشته شاخص کل بین دو محدوده تقریبا یک میلیون و ۲۷۰هزار واحد تا یک میلیون و ۲۹۰هزار واحد نوسان داشت. درست مثل اینکه جریان نقدینگی ثابتی در کل بازار وجود داشت و هر روز از یک سهم به سهم دیگر یا از یک صنعت به صنعت دیگر منتقل میشد.

نکته مثبت معاملات این هفته، شجاعت بیشتر در بین خریداران بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رنج‌های مثبت خوبی در سهام بزرگ دیده شد و حتی بعضا برخی بازیگران اصطلاحا دوباره به میدان برگشتند و شروع به پروژه کردن برخی سهم‌ها کردند که تمام اینها نشان میدهد که برای هفته آینده پتانسیل خوبی در بازار وجود دارد که از این حالت خنثی خارج شود البته نباید فراموش کرد که در نزدیکی آخر سال قرار داریم و بازار همین حجم نقدینگی را هم بتواند حفظ کند اتفاق مثبتی است.

یکی از نکات مهم این هفته نرخ جهانی نفت بود. با توجه به تنش های اوکراین قیمت نفت جهانی به بالای ۹۷دلار هم رسید. این موضوع بر بازار ما هم بی‌اثر نبود و کمی هیجان مثبت رو در بازار شاهد بودیم. اگر شاهد کاهش تنش میان غرب و شرق بر سر بحران اوکراین باشیم توقع داریم نفت تا بشکه‌ای ۸۵دلار نزول کند. از طرفی فصل سرما هم رو به اتمام است که این موضوع می‌تواند فشار بیشتری بر قیمت نفت جهانی آورد.

به نظر می‌رسد حتی اگر هم تقاضا کاهش پیدا نکند، با افزایش تولید نفت شل توسط کشورهایی مانند کانادا (که در حال حاضر با این قیمت‌ها تولید صرفه اقتصادی پیدا کرده) فشار عرضه خواهیم داشت که قیمت نفت را کاهش میدهد یا در حالت خوش بینانه در همین محدوده نگه می‌دارد و بعید به نظر می‌آید که قیمت نفت برای مدت طولانی بالای ۱۰۰دلار بماند.

در بوجه هم نهایتا میزان فروش یک میلیون و چهارصد هزار بشکه در روز با قیمت بین ۶۰ تا ۷۰ دلار تصویب شد. که با توضیحات گفته شده در مورد نفت جهانی این پیش بینی منطقی و معقول است و حتی با برداشته شدن تحریم‌ها توان بازگشت تولید به میزان قبل از تحریم‌ها وجود دارد.

در دولت قبل بعد از برجام با مدیریت درست آقای زنگنه تولید به چهار میلیون و۶۰۰ هزار بشکه در روز رسیده بود و در حال حاضر هم این پتانسیل وجود دارد و همه اینها یعنی باز شدن دست دولت در سال آینده که بارها به اثرات مثبت آن بر بازار سرمایه در هفته‎‌های قبل اشاره کردیم.

« این فایل قبل جنگ ضبط شده و تحلیل با مفروضات قبل جنگ انجام شده است. با شروع جنگ ممکن تحلیل قیمت نفت متفاوت تر باشد.»

در مورد مذاکرات هر چه به انتهای مسیر نزدیک می‌شویم تناقض‌های بیشتری در صحبت‌ها شنیده می‌شود که طبیعی است و لازمه مذکرات همین است. ولی ترس در بازار وجود دارد و با هر خبر هر چند کوچک منفی عقب‌نشینی می‌کند. در مجموع در این هفته بعد از رشد سهام‌های اصطلاحا برجامی بازار به سراغ سهم‌های کوچک با p/eهای مناسب رفت.

و اما پیش بینی هفته آینده:

 به نظر می‌رسد همچنان سهم‌های کوچک و متوسط که بنیادهای قوی دارند، می‌توانند مورد توجه بازار باشند و از طرفی تحرکات خوبی هم در گروه‌های بزرگ در طول هفته گذشته دیده شد. برای مشخص‌تر شدن موضوع به تحلیل نسبت شاخص کل هم وزن به شاخص کل می‌پردازیم.

 نمودار زیر نسبت شاخص کل هم وزن به شاخص کل را نشان می‌دهد. در حال حاضر این چارت به خط روند نزولی برخورد کرده در نتیجه انتظار استراحت را داریم. بنابراین پیش بینی می‌شود هفته آینده صنایع بزرگ مورد توجه باشند.

و اما به رسم هر هفته نگاهی تکنیکالی داریم به شاخص کل:

این هفته تغییر محسوسی در شاخص کل نداشتیم. حرکات ساید بود. طبق مطلبی که هفته گذشته گفتیم همچنان در نقطه پیوت پوینت مهمی قرار داریم. rsi توانست خود را  به سطح ۵۰برساند یعنی نقطه تعادلی و برابری قدرت خرید و فروشنده که نکته مثبتی است.

 از نظر اندیکاتور ایچیموکو قیمت توانست خود را به بالای تنکانسن برساند. بنابراین نحوه قرارگیری تنکانسن، کیجونسن و قیمت گویای روند صعودی است. هرچند هنوز پارامترهای دیگری از سیستم معاملاتی ایچیموکو مثل ابر کومو و چیکو اسپن صعود را نشون نمی‌دهند ولی بارقه هایی از امید در چارت دیده می‌شود. بنابراین می‌توان هدف اول شاخص کل را محدوده یک میلیون و ۳۳۵هزار واحد در نظر بگیریم.

*تحلیلگر بازار سرمایه

دانلود فایل

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: بورس شاخص بورس اخبار بورس وضعیت بورس اخبار بورس امروز جنگ اوکراین یک میلیون هفته آینده پیش بینی قیمت نفت شاخص کل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۵۵۰۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ریزش قیمت دلار در روز‌های آینده ادامه خواهد داشت

امتداد - شرایط کنونی و اقدامات بانک مرکزی حاکی از آن است که همچنان باید امید زیادی به کاهش بیشتر قیمت دلار و آرامش بازار ارز داشت.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ، محسن احتشام، عضو کمیسیون کشاورزی و صنایع وابسته اتاق بازرگانی ایران با توجه به فروکش کردن التهاب بازار ارز و کاهش قیمت دلار اظهار داشت: با توجه به شرایط کنونی و آرامش نسبی منطقه، قیمت دلار همچنان پتانسیل ریزش بیشتری دارد و در روز‌های آینده شاهد کاهش بیشتر قیمت ارز خواهیم بود. البته این مساله ارتباط مستقیمی به آرامش و ثبات منطقه دارد و قطعا اگر اتفاقات و تنش‌های جدید داخلی و بین المللی رخ ندهد، روند پایین آمدن قیمت ارز ادامه خواهد داشت.

عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی بیرجند به انتظارات تورمی و هیجانات کاذب بازار ارز اشاره کرد و گفت: متاسفانه شرایط به گونه‌ای شده که مردم و فعالان اقتصادی در هر لحظه بدون هیچ دلیل خاصی پیگیر قیمت دلار هستند، در حالی که این موضوع در خیلی از مواقع یک موج روانی و هیجانی متاثر از فضاسازی دلالان و سوداگران بازار است. در واقع نباید اجازه دهیم که این مساله به مبنای اصلی بازار تبدیل شود و هیجانات کاذب، باز هم بر قیمت‌ها تاثیرگذار باشد.

این فعال اقتصادی به اقدامات و تدابیر ویژه بانک مرکزی در کنترل و مدیریت بازار ارز اشاره کرد و گفت: خوشبختانه تاکنون با مدیریت منطقی و اصولی بانک مرکزی شاهد بودیم که موج‌های متعدد هیجانی در بازار ارز بعد از مدت کوتاهی فروکش کرده و بازار به ثبات و آرامش رسیده است. در واقع اگر اجازه دهند بانک مرکزی برنامه‌ها و اهداف خود را با استقلال و اختیارات کافی تدون و اجرایی کند، شک نکنید قیمت دلار بسیار پایین‌تر از قیمت کنونی خواهد بود. در نتیجه باید فرصت دهند بانک مرکزی کار خود را انجام داده و هیچ سازمان و نهاد و ارگان دیگری در کارش دخالت نکند.

احتشام با تاکید بر تداوم ثبات و آرامش بازار ارز و تاثیر مثبت آن بر روند تولید و تجارت کشور گفت: بی‌تردید مردم و تمامی فعالان تجاری و اقتصادی کشور به دنبال ثبات و پیش‌بینی پذیر شدن بازار هستند و تنها گروهی که خواهان اختلال در بازار است، دلالان و سودجویانی هستند که از این شرایط سود می‌برند. در نتیجه امیدوارم شرایط کنونی همچنان تداوم یابد تا قیمت ارز همچنان به روند کاهشی خود ادامه دهد تا به نطقه ثبات و نرخ متعادل خود برسد.

منبع: ایسنا

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • ریزش قیمت دلار در روز‌های آینده ادامه خواهد داشت
  • پیش‌بینی بورس فردا ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • ثبات نسبی در بازار سرمایه | افزایش ۶۵۲ واحدی شاخص کل
  • افت تراز یک پله‌ای ارزش دلاری بورس تهران!
  • پیش‌بینی بورس در هفته دوم اردیبشهت ۱۴۰۳/ یکه‌تازی فولادی و پتروشیمی‌ها در این هفته
  • توقف رشد صنایع بزرگ؟
  • روند حرکتی شاخص‌های بازار سرمایه چگونه خواهد بود؟ +عکس
  • پیش بینی رئیس اتاق ایران و عراق از قیمت دلار
  • بررسی عملکرد نماگر‌های بازار سرمایه در هفته‌ای که گذشت
  • یک پیش‌بینی جدید درباره قیمت خودرو در روز‌های آینده؛ زمان خرید خودرو هست یا خیر؟