Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، «هومن عمیدی»  به معاملات پرنوسان بورس در نمادهای پیش‌رو اشاره کرد و افزود: در هفته سوم مهرماه گروه بانکی، پالایشی و معدنی همچنان با اقبال عمومی سرمایه‌گذران روبرو بودند و زمینه رشد بازار سهام را فراهم کردند اما در روزهای پایانی هفته، فشار عرضه باعث کاهش شاخص بورس به عدد یک میلیون و ۵۶۰ هزار واحد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ضرر سهامداران بورس تا پایان سال جبران می‌شود؟ | پیش بینی شاخص بورس تا آخر سال

وی اظهار داشت: گروه دارویی در معاملات چند روز گذشته یکپارچه منفی بود و به نظر می‌رسد در چند روز آینده در گروه زراعت و خدمات وابسته، شاهد افت قیمت و اصلاح قیمت سهام این گروه در بازار باشیم.

عمیدی خاطرنشان کرد: یکی از نکات قابل اهمیت معاملات بورس در هفته‌ای که گذشت وجود صف خرید در اکثر اوراق تسهیلات بانک مسکن بود.

این کارشناس بازار سرمایه افزود: در گروه بانکی شاهد روند معاملات مثبت در بازار بودیم اما معاملات یکی از بانک‌های دولتی به دلیل سررسید فیزیکی قراردادهای اختیار معامله، عدم اعمال قراردادهای مذکور و همچنین امکان بروز نقص فنی در میزان دارایی سهامداران مورد تایید قرار نگرفت.

وی با بیان اینکه به نظر می‌رسد قیمت دلار و ارز در محدوده‌های ۳۰ هزار تومان به تعادل برسد، گفت: گمانه‌زنی‌ها برای انتخابات آمریکا و رقابت بین ترامپ و بایدن کماکان ادامه دارد و به نظر می‌رسد انتخاب هر یک از این دو کاندیدا تغییراتی را در وضعیت کلی کشور ایجاد نکند.

۳ عامل تردید سهامداران در بورس

عمیدی خاطرنشان کرد: خبر مهم آزادسازی منابع ارزی در عراق با بیتوجهی بازار ارز روبرو بود، در مقابل در بازار سرمایه شاهد ثبات معاملات در چند روز گذشته بودیم.

این کارشناس بازار سرمایه گفت: خروج موج هیجانی سرمایه‌گذاران تازه‌وارد از بازار که زمینه نوسان در معاملات بازار را فراهم کرده بود اکنون کاهش یافته و تا حدودی در چند روز اخیر آرامش نسبی در فضای بازار حاکم شده است.

 وی با بیان اینکه در هفته‌ای که گذشت با نوسان کم دامنه قیمتی در گروه‌های مختلف همراه بودیم، گفت: گزارش‌ ۶ ماهه مناسب شرکت‌ها و نرخ تثبیت شده ارز در رقم‌های فعلی چشم‌انداز مثبتی را برای معاملات بازار رقم خواهد زد.

این کارشناس بازار سرمایه به کاهش پرشتاب شاخص بورس در آخرین روز معاملاتی هفته اشاره کرد و افزود: صف فروش سنگین در دو نماد از گروه خودرویی روند معاملات بازار را در روز چهارشنبه تغییر داد و کلیت بازار از این موضوع تاثیر گرفت.

وی خاطرنشان کرد: رشد قیمت دلار نیمایی از ۲۶ هزارتومان، نرخ پایه عرضه‌ها در بورس کالا را با رشد جالبی روبرو می‌کند که این موضوع جذابیت مناسبی را برای صنعت فولاد در بازار ایجاد خواهد کرد.

عمیدی اظهار داشت: در نمای کلی شرکت‌های سرمایه‌گذاری، خالص ارزش دارایی‌ها کمتر از ۷۰ درصد است که همه این موارد نشان‌دهنده پتانسیل بالای صعود معاملات بورس در هفته‌های آینده است.

این کارشناس بازار سرمایه گفت: به نظر می‌رسد در صنایع بنیادی اقبال عمومی بازار بهتر بوده و خروج از صنایع زیان‌ده و غیربنیادی در دستور کار سهامداران قرار گرفته باشد.

کد خبر 557704 برچسب‌ها بورس تهران

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: بورس تهران کارشناس بازار سرمایه نظر می رسد چند روز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۵۷۸۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بورس در سکوت

آفتاب‌‌نیوز :

بازار سهام اولین روز کاری هفته را کاملا متعادل آغاز کرد، به طوری که به نظر می‌رسد فعلا نه انگیزه‌ای برای صعود دارد و نه آنقدر فروشنده در بازار حضور دارند تا بتوانند شاخص کل را منفی کنند.

در پایان معاملات امروز شاخص کل بورس اوراق بهادار با رشدی جرئی به ۲ میلیون و ۳۰۴ هزار واحد رسید. همچنین نیز شاخص کل هم‌وزن نیز با رشدی ۱۴۰۰ واحدی به ارتفاع ۷۶۵ هزار واحد رسید.

گفتنی است سه نماد «فملی»، «شپنا» و «شستا» بیشترین تأثیر در شاخص کل بورس و سه نماد «آریا»، «شگویا» و «تجلی» بیشترین تأثیر را در شاخص فرابورس داشته‌اند، همچنین سه نماد «ذوب»، «کاما» و «خزامیا» سه نماد پرتراکنش بازار بورس و سه نماد «خاور»، «کرمان» و «کرومیت» سه نماد پرتراکنش در بازار فرابورس در روز جاری بودند.

لازم به ذکر است که ارزش معاملات خُرد در بازار امروز مورخ ۸ اردیبهشت ماه ۱۴۰۲، مبلغ ۵ هزار میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان بود. گفتنی است حقیقی‌ها در روز جاری حدود ۵۱ میلیارد تومان از بازار سهام خارج کردند.

دیگر نکته‌ای که در معاملات امروز بازار سرمایه به چشم می‌خورد، بازگشایی منفی صندوق‌های طلا با توجه به افت نرخ ارز در بازار غیر رسمی و همچنین نزول انس جهانی بود.

در بازار امروز ۱۶۳ نماد در محدوده مثبت و ۲۶۶ نماد در محدوده منفی و در بازار فرابورس ۱۶۰ نماد در محدوده مثبت و ۱۸۰ نماد در محدوده منفی معامله شدند.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • حقوقی‌ها از بازار سرمایه دست کشیدند/ بورس سرخ‌پوش شد!
  • پیش‌بینی بورس فردا ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • رشد ۶۵۲ واحدی در پایان معاملات
  • ثبات نسبی در بازار سرمایه | افزایش ۶۵۲ واحدی شاخص کل
  • بورس در سکوت
  • رشد اندک بورس؛ ارزش بازار به ۷۹ همت رسید
  • پیش‌بینی بورس در هفته دوم اردیبشهت ۱۴۰۳/ یکه‌تازی فولادی و پتروشیمی‌ها در این هفته
  • روند حرکتی شاخص‌های بازار سرمایه چگونه خواهد بود؟ +عکس
  • بررسی عملکرد نماگر‌های بازار سرمایه در هفته‌ای که گذشت
  • یک پیش‌بینی جدید درباره قیمت خودرو در روز‌های آینده؛ زمان خرید خودرو هست یا خیر؟